Download
Xvid 1.3.2

Xvid 1.3.2

Er zijn tal van multimedia-pakketten beschikbaar in de markt, maar niet een zo volledig en krachtig als DivX. Deze set van programma's over alle dingen die je nodig hebt om offline en online video's te visualiseren en converteren van audiovisuele materialen om een ??grote verscheidenheid van formaten. Trouwens, je superieure prestaties te krijgen in een zeer makkelijk te gebruiken pakket.

Bekijken van je favoriete video's en films in een superieure kwaliteit

Er zijn drie belangrijke componenten die zal ervoor zorgen dat u het beste uit uw multimediabestanden. Allereerst heb je een codec pack dat alle elementen om de video's kunt bekijken decoderen omvat vinden. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om DivX-inhoud af te spelen in een speler die je misschien in je systeem hebt geïnstalleerd te krijgen. Bovendien zal deze codecs u de mogelijkheid om AVI, MKV en MP4 formaat bekijken verlenen.

Als u op zoek bent naar meer, dan moet je weten dat DivX u zal voorzien niet met een, maar met twee spelers voor uw kijkplezier. Een van hen is de meest traditionele speler waarmee je kijken DivX, AVI, MKV, MP4 en MOV bestanden op een eenvoudige, intuïtieve en aantrekkelijke interface. In feite, zult u ook in staat zijn om het te gebruiken om video's te streamen naar DVD, uw tv-toestel en zelfs gaming consoles.

Daarnaast krijg je ook een web-speler die zal ervoor zorgen dat u het meeste uit uw Internet ervaring te krijgen. Door middel van dit onderdeel vindt u streamen van hoge kwaliteit video's met een resolutie van 1080p en 5.1-kanaals surround sound ondersteunen.

Maar DivX is nog niet alles over het kijken naar video's. Dit betekent dat binnen het pakket vindt u ook een video converter waarmee je hoge kwaliteit DivX-bestanden te creëren vinden. Trouwens, heb je ook het genereren van MKV met een superieure resolutie, alsmede ze te personaliseren met de meest verschillende parameters.

Dus, als je een video liefhebber die wil de meest voorkomende video-gerelateerde taken te dekken, is er een oplossing die u de prestaties die u verdient kan geven. Zijn naam is DivX en je kunt het downloaden nu om films en clips te genieten in de manier waarop ze bedoeld waren om van te genieten.

 • Installerdownloadsoft.nl Downloader
 • LicentieShareware
 • Versie1.3.2
 • Downloads

  Downloads: 1912


Aanslag downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

Xvid 1.3.2
Tags
 • downloaden Xvid
 • Xvid gratis
 • Xvid

Xvid is een product ontwikkeld door Xvid. Deze site heeft geen verbinding met Xvid. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website Xvid, en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl