Download
Windows Live Messenger 2013

Windows Live Messenger 2013

De instant messenger van Microsoft nu met nog meer mogelijkheden

Windows Live Messenger is een vertrouwd chatprogramma voor heel veel personen. Het gaat hier om een chatprogramma met een groot aantal opties, gemaakt door Microsoft en gebaseerd op de MSN messenger. Enkele bekende functies zijn het typen van tekstberichten, het houden van audio- en videogesprekken, het uitwisselen van bestanden en het versturen van emoticons.

Windows Live Messenger is een programma waarin u zowel met de oude als de nieuwe interface kunt werken: u kunt de interface op ieder moment veranderen. De oude weergave is bij de meeste personen inmiddels wel bekend. De manier waarop u contactpersonen kunt beheren is een nieuwe eigenschap van de klassieke interface. De indeling is hierbij afhankelijk van de gebruikte schermgrootte.

De nieuwe interface zit vol met nieuwe mogelijkheden. In het hoofdscherm voorziet het programma u van gedetailleerde informatie over alles dat zich binnen uw sociale netwerken (Facebook, MySpace en andere) afspeelt. In de bovenste balk van het hoofdscherm kunt u de informatie van uw sociale netwerken filteren. Hier kunt u bijvoorbeeld filteren op de allerlaatste notities, uw persoonlijke berichten en foto's.

In het bovenste gedeelte van Windows Live Messenger kunt u uw schermnaam veranderen, uw schermafbeelding aanpassen, uw status veranderen en uw e-mail openen. Uw schermnaam kunt u voortaan ook van verschillende extra's voorzien. Zo kunt u bijvoorbeeld een link van een website en een afbeelding aan de schermnaam toevoegen. In het rechter gedeelte van het scherm kunt u uw contactpersonen beheren.

Wat de nieuwste versie van Windows Live Messenger nog beter maakt, is de mogelijkheid om met SMS-berichten samen te werken. Dit werkt met name goed als uw contactpersoon gebruik maakt van een smartphone die draait op een Windows Phone.

 

 

 • Installerdownloadsoft.nl Downloader
 • LicentieFreeware
 • Versie2013
 • Downloads

  Downloads: 1225803


Aanslag downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

Windows Live Messenger 2013
Tags
 • Messenger
 • Windows Live Messenger
 • download Windows Live Messenger
 • download gratis Windows Live Messenger
 • gratisdownload Windows Live Messenger
 • Windows Live Messenger download

Windows Live Messenger is een product ontwikkeld door Microsoft Corp.. Deze site heeft geen verbinding met Microsoft Corp.. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website Microsoft Corp., en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl

De software die u wilt downloaden, wordt opgehaald via de downloadsoft.nl Download Manager om de algemene downloadsnelheid van het bestand te optimaliseren. Allereerst zal u downloaden downloadsoft.nl 's downloader en dan de software die u heeft opgevraagd worden automatisch gedownload. In de tussentijd zullen we weer een aantal grote en vrije commerciƫle kansen dat je niet gedwongen om te downloaden. Je zal het downloaden van een proefversie van de gevraagde software volledig gratis.

De gratis aangeboden keuzes zijn de volgende:
Afhankelijk van uw systeem en regionale configuratie dit zijn de werkbalken beschikbaar:

 • Eenvoudig zoeken rechts van de werkbalk
 • Aantrekkelijke spellen toegevoegd
 • Veel interessante online diensten

Iminent
Tika
Eazel
AVG

Als u een werkbalk de huidige browsers configuratie (homepage, nieuw tabblad, standaard zoekmachine,) zal veranderen naar gelang de opties eerder geselecteerde (geldig voor de browsers Chrome, Firefox en Internet Explorer).

Wij bieden ook de mogelijkheid van het installeren van een aantal aantrekkelijke aanbiedingen waarmee tal van geweldige winkels kortingen of aanbiedingen van verschillende producten te krijgen.

Bescherm uw browser tegen ongewenste wijzigingen

U kunt de laatste versies van uw favoriete programma's metSoftware Updater

Vittalia Installergeeft u de mogelijkheid om alle aanbiedingen van uw computer te verwijderen snel en gemakkelijk.