Download
Video Converter 3.71

Video Converter 3.71

Als je een van die mensen die genieten van de snelle en krachtige magneet programma's, terwijl ze eenvoudig zijn, dan zul je blij zijn met Video Converter. Deze applicatie stelt u in staat om al uw video's omgaan met de meest populaire formaten en bereid zijn om te lezen over de meest bekende apparaten op de markt. Dit alles is mogelijk dankzij een drie-klik die gebruiksgemak u verwacht en liefde zal zorgen.

Interface en simpele werkwijze voor een eenvoudige converter

Wat je het meest opvalt wanneer je voor het eerst gebruik maken van Video Converter is een aantrekkelijke en intuïtieve interface die bijna al het werk voor u zal doen. Dit betekent dat u een wizard die u zal begeleiden door de drie stappen die nodig zijn voor de toepassing uit te voeren zal hebben. Dus, u het bestand om te zetten, kiest u het output formaat of een van de vooraf gedefinieerde profielen en zal het proces te starten te selecteren.

Bovendien kan Video Converter al uw video's te converteren van een brede waaier van formaten om een soortgelijk aanbod en voorbereid voor de meeste draagbare apparaten op de markt. Dus je werkt met AVI extensies, 3GP, MP4, MPG, WMV en FLV, onder vele anderen. Vooraf gedefinieerde profielen kunt u aanpassen aan de iPhone, iPod, Kindle, Blackberry en nog veel meer.

Tot slot, zul je blij zijn te weten dat je een paar eenvoudige bewerkingen opties om uw video te bewerken voordat het wordt omgezet zal ontvangen. Deze kun je stukjes video die u niet wilt dat in het uiteindelijke bestand evenals aanpassen van de frequentie en snelheid, onder anderen snijden.

Zoals u kunt zien, zijn er veel dingen die dit programma voor u kan doen op een efficiënte manier. Vervolgens, download de gratis Video Converter en beginnen om te proberen!

 • Installerdownloadsoft.nl Downloader
 • LicentieDemo
 • Versie3.71
 • Downloads

  Downloads: 3723


Aanslag downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

Video Converter 3.71
Tags
 • downloaden Video Converter
 • Video Converter gratis
 • Video Converter

Video Converter is een product ontwikkeld door Hamster Soft. Deze site heeft geen verbinding met Hamster Soft. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website Hamster Soft, en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl