Download
Sony Vegas 12.0 build 563

Sony Vegas 12.0 build 563

U wilt uw favoriete video's te veranderen om ze te laten uitzien als een kunstwerk werk? Dan is er geen beter alternatief dan Sony Vegas video-editor op basis van een tijdlijn die u zal toestaan ??om uw projecten te verhogen naar het volgende niveau. Effecten van verschillende instellingen en een groot aantal instrumenten wachten op u in deze toepassing die u zal helpen om uw video's schitteren.

Uitgebreide platform en gemakkelijk te gedetailleerd video werk te gebruiken

U zult versteld staan ​​van de mogelijkheden van Sony Vegas. Het eerste ding dat zal u slaan als je eenmaal hebt geïnstalleerd, deze software is een complete interface. Binnen vindt u een video-en multitrack audio tijdlijn waarin u alle het materiaal dat het definitieve ontwerp samengesteld. Je zult in staat zijn om in te voegen en zo veel tracks te gebruiken als je wilt, dus je zult in staat zijn om deze software te gebruiken om complexe projecten te maken met honderden items.

Daarnaast is de tijdlijn editor kunt u regelen en organiseren van de objecten in de video, terwijl de integratie van meer dan 300 beschikbare effecten. Bovendien, om add-ons te werken met ondertiteling, meerdere camera's en rechtstreekse import vanuit elke bron te transformeren dit programma een van de beste alternatieven voor zowel beginnende gebruikers als experts.

Maar dit is nog niet alles. Sony Vegas zal ook u de tools die nodig zijn om zorgvuldig de controle van de geluiden die u in uw projecten. Dankzij een krachtige console, zult u in staat zijn om allerlei parameters zoals frequentie, tonen, filters en effecten te veranderen. Dit alles gebeurt uiteraard het gebruiksgemak benadering deze software kenmerkt.

Tot slot zult u onder de indruk van de prestaties van deze toepassing, omdat de snellere processor en een grotere stabiliteit kunt u zich richten op wat je wilt: de montage. Dus als je denkt aan jezelf onder te dompelen in het creëren van video's of als u al bent een professional die werkt boven, download Sony Vegas en maken de meeste van uw video's!

Beperkingen

30-dagen evaluatie

 • Installerdownloadsoft.nl Downloader
 • LicentieFreeware
 • Versie12.0 build 563
 • Downloads

  Downloads: 3343


Aanslag downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

Sony Vegas 12.0 build 563
Tags
 • downloaden Sony Vegas
 • Sony Vegas gratis
 • Sony Vegas

Sony Vegas is een product ontwikkeld door Sony Creative Software Inc. Deze site heeft geen verbinding met Sony Creative Software Inc. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website Sony Creative Software Inc, en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl