Download
Skype 6.5.0.158

Skype 6.5.0.158

Een van de meest bekende en beste communicatieprogramma's.

Wie zich tegenwoordig met name sociaal op het internet begeeft, kan bijna niet om een chat-mogelijkheid heen. Een flink aantal sociale mediasites bieden er één aan op hun eigen pagina, en het aanbod van 'messenger'-achtige programma's lijkt ook dagelijks toe te nemen. Echter: Een naam is al jaren een grote bekendheid op dit gebied en wordt ook zakelijk veel gebruikt: Skype.

De reden dat deze programma zo bekend is geworden, is de grote hoeveelheid aan mogelijkheden het biedt. En daarvan is één van de belangrijkste daarvan is de uitstekende VoIP-mogelijkheid: u kunt het gebruiken om te bellen met telefoontoestellen. Skype is ook voorzien van een mogelijkheid om beeld en geluid te gebruiken, zelfs om groepsgesprekken te houden met een flink aantal mensen wereldwijd.

Wat overigens ook vrij handig is, is dat Skype uw geschreven berichten voor u bewaard, maar wel op zo'n manier dat het niet storend is. Standaard kunt u zien wat er op de huidige dag is geschreven, maar met één klik kunt u een flink eind 'terug in de tijd kijken'. Een ander belangrijk punt is de zeer goede mogelijkheid om bestanden te verzenden: dit gaat vaak sneller dan bij andere chat-mogelijkheden.

Skype biedt u natuurlijk ook de mogelijkheid om op verschillende manieren uw contactpersonen te beheren. De lijst met uw contactpersonen kunt u ook op verschillende manieren organiseren, waarbij u zelfs de mogelijkheid hebt om alleen de actieve gesprekken weer te laten geven.

 • Installerdownloadsoft.nl Downloader
 • LicentieFreeware
 • Versie6.5.0.158
 • Downloads

  Downloads: 236418


Aanslag downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

Skype 6.5.0.158
Tags
 • Skype
 • download Skype
 • download Skype free

Skype is een product ontwikkeld door Skype Technologies S.A.. Deze site heeft geen verbinding met Skype Technologies S.A.. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website Skype Technologies S.A., en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl