Download
Safari 5.1.7

Safari 5.1.7

Er zijn veel browsers op de markt, maar weinig met de elegante look van Safari. Trouw aan haar wortels van Apple, dit programma is een geweldig platform met verschillende opties voor surfen op het web op een andere manier. Laat u niet misleiden, echter, omdat deze software heeft veel meer dan een mooi hoofd, een gevoel door de indrukwekkende optredens tijdens de navigatie bevestigd.

Een nieuwe manier om uw favoriete sites surfen

Het is belangrijk op te merken dat de beste eigenschappen van Safari zijn ontworpen om u te helpen navigeren door de sites die u al kent en dergelijke. Dus je hebt een module Top Sites die de pagina's die u op een meer mozaïek-achtige scherm bezoek wordt weergegeven. Van daaruit zul je in staat om elk van hen en dankzij de toegang tot het opnemen van de iconen van de sterren zal zijn, zal je leren welke zijn bijgewerkt sinds uw laatste bezoek in een oogopslag.

Daarnaast heb je een innovatieve manier om uw bladwijzers te bladeren, rechtstreeks uit iTunes geïmporteerd: Cover Flow. Dit zal uw geregistreerde locaties in volledig scherm te tonen en je zult in staat zijn om van de ene naar de andere totdat uiteindelijk je op dat u wilt bezoeken.

Safari biedt ook diverse standaard kenmerken voor dit soort programma. Dus je zal tabbed browsing, een voorspellende URL-balk, navigatie geschiedenis en grondig en organiseerde de gebruikelijke privacy-instellingen vinden. De browser ondersteunt ook twee nieuwe Internet-technologieën (HTML5 en CSS3), die zal helpen bij de toegang naar sites ontwikkeld met de nieuwste webstandaarden.

Tot slot is het interessant op te merken dat Apple heeft gewerkt aan de prestaties van de browser en de resultaten van deze werkzaamheden kan zeker gezien worden in Safari. Javascript motor nu sneller dan ooit en de pagina's sneller dan voorheen te laden.

Dit alles, gecombineerd met een modern, minimalistisch design en transformeert Safari-browser voor de mensen die dezelfde betekenis te geven aan zowel interne als externe factoren.

 • Installerdownloadsoft.nl Downloader
 • LicentieShareware
 • Versie5.1.7
 • Downloads

  Downloads: 7107


Aanslag downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

Safari 5.1.7
Tags
 • downloaden Safari
 • Safari gratis
 • Safari

Safari is een product ontwikkeld door Apple Inc.. Deze site heeft geen verbinding met Apple Inc.. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website Apple Inc., en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl