Download
Plants vs. Zombies 1.0.7.3556

Plants vs. Zombies 1.0.7.3556

Een revolutie is begonnen in uw tuin, terwijl de doden uit hun graven opstaan ??te halen uw heerlijke hersens! Er is maar een manier voor u om te voorkomen dat ze het realiseren van hun duivelse plan: verbinden met de meest exotische planten op de markt om uw huis te beschermen. Dit is het verhaal van Plants vs Zombies Trial, een Tower Defense game zeer verslavend en onderhoudend voor de hele familie.

Planten en zombies zon: een explosieve cocktail en plezier

Jouw missie in Plants vs Zombies. Zombies Trial zal heel eenvoudig: je hoeft alleen maar naar de hordes van zombies te vermijden niet doordringen tot de binnenkant van uw huis. Om dit te doen, zult u een beroep doen op een reeks van plantaardige gastheren die zal, ontploffen en verlammen de trage dreiging. Dus krijg je noten, aardappelen, blaaspijpen en meer naar de tuin te verdedigen.

Je moet in gedachten houden, echter, dat de teelt van dergelijke planten is niet eenvoudig. Je moet ze eerst kopen, en voor deze moet je de zon die nodig zijn om hen te voeden verzamelen. Op deze manier zul je vangen de stralen die uit de lucht en ook het maximaliseren van het planten van zonnebloemen.

Daarnaast moet je weten dat je nodig hebt om je verdediging, terwijl de invasie van tevoren maken. Invasie en wat het zal zijn! Dode voetballers, zwemmers, zombies, lijken stuiteren en vliegen ondoden zijn slechts enkele van de leuke personages die je nodig hebt om te duwen.

Hoewel dit lijkt misschien een basisconcept ook, is Plants vs Trial zombie spel zeer absorberend, omdat het heeft verschillende niveaus van oplopende moeilijkheidsgraad, veel bonus games en een interessante collectie van bonussen te ontgrendelen.

Dit alles, gecombineerd met mooie graphics en een killer soundtrack, dit spel veranderd in de favoriet van miljoenen mensen over de hele wereld. Je hebt niet eens spelen? Dus download nu Plants vs Trial zombies en maak je klaar om te vechten voor je hersenen!

Beperkingen van Plants vs Zombies Trial:

· Alleen de eerste levels zijn beschikbaar

 • Installerdownloadsoft.nl Downloader
 • LicentieShareware
 • Versie1.0.7.3556
 • Downloads

  Downloads: 22006


Aanslag downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

Plants vs. Zombies 1.0.7.3556
Tags
 • downloaden Plants vs. Zombies
 • Plants vs. Zombies gratis
 • Plants vs. Zombies

Plants vs. Zombies is een product ontwikkeld door PopCap. Deze site heeft geen verbinding met PopCap. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website PopCap, en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl