Download
PhotoFiltre Studio 10.8.0

PhotoFiltre Studio 10.8.0

Programma om foto´s te retoucheren en afbeeldingen te bewerken

Photofiltre Studio biedt gereedschappen en filters die nodig zijn om foto´s te retoucheren. Los van de standaard kleur- en helderheidsinstellingen en tekengereedschappen die vrijwel alle fotobewerkingspakketten hebben, heeft dit pakket diverse artistieke filters om speciale effecten te maken. Het programma gebruikt lagen om bijvoorbeeld de originele foto, extra afbeeldingen en verschillende soorten bewerkingen apart op te slaan, maar ze kunnen ook gecombineerd worden. Met de originele foto en een alphakanaal kan een deel van de foto transparant gemaakt worden om vloeiend over te laten lopen met een andere foto.Ook bitmaps, text en kleur- en helderheidsaanpassingen hebben een eigen laagtype. Deze lagen kunnen individueel zichtbaar gemaakt worden om aan bepaalde details van uw foto te werken.

Met de flexibele vectorgeoriënteerde selecties zijn alle figuren te combineren om precies het deel van uw foto te selecteren en te bewerken dat geretouceerd moet worden. Photofilter Studio heeft ook de mogelijkheid om schaduweffecten te creëren.

Tenslotte heeft dit programma een aantal specifieke functies voor het bewerken van foto´s, zoals het maken van fotomaskers voor speciale effecten, een grid om het perspectief van de foto te verbeteren en is er de mogelijkheid om voor rode ogen te corrigeren. Daarnaast kan Photofiltre Studio gebruikt worden om animaties te maken door meerdere afbeeldingen op te slaan in hetzelfde GIF bestand. In deze zogenaamde animated GIF bestanden kan ook de tijd aangeven worden dat elk individueel frame getoond wordt en of de animatie herhaald moet worden.

PhotoFiltre Studio ondersteunt de formaten BMP, CAM, CEL, CR2, CRW, CUT, FAX, GIF, ICO, JPG, NEF, ORF, PCD, PCX, PDD, PEF, PFI, PFS, PGM, PIC, PNG, PSD, PSP, RAF, RAW, RLA, RPF, SRF, TGA, TIF, TIFF en X3F.

 
 • Installerdownloadsoft.nl Downloader
 • LicentieFreeware
 • Versie10.8.0
 • Downloads

  Downloads: 9100


Aanslag downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

PhotoFiltre Studio 10.8.0
Tags
 • download photofiltre
 • photofiltre studio gratis
 • photofiltre studio photofiltre studio gratis download
 • photofiltre studio 10.5

PhotoFiltre Studio is een product ontwikkeld door Antonio Da Cruz. Deze site heeft geen verbinding met Antonio Da Cruz. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website Antonio Da Cruz, en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl