Download
Microsoft Word 2013

Microsoft Word 2013

Of u wilt een roman te schrijven, een rapport schrijven of zelfs het ontwerpen van een brochure, dit is het programma te hebben.

Er is een reden voor de populariteit van deze software: de enorme hoeveelheid functies. Met Microsoft Word kunt u een rijke en gedetailleerde documenten voor welk doel dan u zich kunt voorstellen. Hiervoor heb je een breed scala aan instrumenten die basistekst opties (grootte, lettertype, kleur, stijl, enz..) Voor degenen die echt specifiek (zoals de mogelijkheid om afbeeldingen statistieken invoegen) te dekken.

Op deze manier heeft u een platform waarin alles kan worden gesleept en later kunnen worden bewerkt met behulp van de instrumenten van de applicatie of via andere programma's die deel uitmaken van de Microsoft Office suite.

Maar dit is slechts een klein deel van wat maakt Microsoft Word in een alternatieve zo interessant. Een andere geliefde van gebruikers is het grote aantal modellen beschikbaar voor gebruik in het programma. Zo zal ze geven u de mogelijkheid om een bestaand model in plaats van het werken vanuit het niets, die, natuurlijk, betekent een grote tijdwinst te wijzigen. Bovendien is het een uitstekende optie voor mensen die nog nooit hebben voorbereid voordat professioneel ogende documenten.

Er zijn andere functies die Microsoft Word verschilt van soortgelijke toepassingen. Bijvoorbeeld, je hebt een eigen PDF-registratie zal u toelaten om uw werk exporteren in het formaat dat het meest gebruikt op het internet en je zult ook in staat zijn om woordenboeken te gebruiken in verschillende talen, die u zal helpen met uw grammatica en spelling een heel slim manier.

Tot slot heeft dit programma zich gevestigd als een synoniem voor het woord processor voor een reden: macht. Download dan Microsoft Word en laat het aan uw projecten ten goede komen!

 
 • Installerdownloadsoft.nl Downloader
 • LicentieDemo
 • Versie2013
 • Downloads

  Downloads: 553651


Aanslag downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

Microsoft Word 2013
Tags
 • Download Download Microsoft Word Download Microsoft Word
 • Microsoft Word download Microsoft Word download
 • download free Microsoft Word
 • free Microsoft Word download

Microsoft Word is een product ontwikkeld door Microsoft Corp.. Deze site heeft geen verbinding met Microsoft Corp.. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website Microsoft Corp., en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl