Download
Microsoft Office 2010 Professional 14.0.4760

Microsoft Office 2010 Professional 14.0.4760

De nieuwe Office voor professionals en bedrijven

Elke nieuwe versie van Office is een kleine revolutie. Microsoft Office 2010 is niet voor minder. In verband met het nieuwe Windows 7, is de meest populaire office-suite intensivering om de trein van innovatie houden.

Alle Microsoft Office 2010-toepassingen gebruiken nu de vertrouwde lint-interface geïntroduceerd in de 2007 versie. De look is soberder en coherent licht. De Office-knop tegelijkertijd is er volledig vernieuwd: in plaats van een menu, opent een paneel dat het hele programma venster vult.

De veranderingen die Microsoft Office 2010 zijn talrijk en opvallend. De preview laat u zien hoe stuck zal tekst in te voegen vóór, terwijl de vertaalhulpmiddelen en screen capture zal helpen bij het verbeteren van uw documenten.

Microsoft Office 2010 is gevuld met nieuws overal. In Excel Sparklines verschijnen, kleine samenvatting schema's die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in de tekst. Outlook groepen de gesprekken als G-Mail en heeft een knop om overbodige tekst te verwijderen, terwijl de PowerPoint kan video's invoegen met een ingesloten speler.

Microsoft Office 2010 is stabieler en licht, iets dat veel gebruikers zullen waarderen. Er zijn nieuwe functies en een meer uitgebreide esthetische, maar de veranderingen ten opzichte van de 2007-versie, niet zo radicaal. Wel is duidelijk dat Microsoft Office 2010 verder verbetert wat al perfect leek.

Microsoft Office 2010 ondersteunt de volgende formaten:

DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, MDB, ACCDB, PUB, RTF, TXT, HTM, JPG, PNG, TIF, EMF, WMF, XML, WRI, ODT, ODP, ODS, WMV, AVI, PDF

Opmerking over Microsoft Office 2010:

Inclusief Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Access, InfoPath, SharePoint, Communicator en Publisher

 
 • Installerdownloadsoft.nl Downloader
 • LicentieDemo
 • Versie14.0.4760
 • Downloads

  Downloads: 10936


Aanslag downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

Microsoft Office 2010 Professional 14.0.4760
Tags
 • Microsoft Office 2010 Professional
 • download Microsoft Office 2010 Professional
 • download Microsoft Office 2010 Professional free

Microsoft Office 2010 Professional is een product ontwikkeld door Microsoft Corp.. Deze site heeft geen verbinding met Microsoft Corp.. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website Microsoft Corp., en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl