Download
IncrediMail 2 6.39 Build 5274

IncrediMail 2 6.39 Build 5274

Een revolutie in de manier waarop u verzenden en ontvangen van e-mails met IncrediMail e-mail client die u toelaat om te beheren en aanpassen van uw e-mails op een punt dat je nooit voor mogelijk had gehouden. Dankzij een zeer aantrekkelijke interface en makkelijk te gebruiken u het organiseren van uw e-mails en je geeft ze een extra touch voor een veel meer persoonlijke communicatie.

 

E-mail gemakkelijker (en met tal van extra's)

Het belangrijkste doel van IncrediMail is om u een breed scala van mooie items om u te helpen uw persoonlijk e-mails mogelijk te maken. Zo zal je een enorm pak leuke emoticons, animaties en lettertypen exclusieve strip waarmee je precies wat je bedoelt uitdrukken ontvangen.

Maar dit is niet alles dat IncrediMail te bieden heeft. Dit programma zal ook u de mogelijkheid om mooie achtergronden te gebruiken in de e-mail die u verzendt. Zo kunt u gebruik maken van enkele van de honderden foto's die je de volledige galerij toepassing zal vinden. In feite, zal je ook in staat om uw eigen foto's gebruiken om je berichten op te stellen door de PhotoMail Maker opgenomen.

Wilt u meer? Je hebt meer! IncrediMail zal u ook tonnen van geanimeerde karakters die u op de hoogte wanneer er een nieuw bericht binnenkomt, een interessante reeks van elektronische kaarten voor gelegenheden meest gevarieerde en indrukwekkende 3D-objecten die tot leven komen wanneer je een actie in de client (zoals berichten verzenden of wissen uit te voeren ).

Het aanbod wordt aangevuld met IncrediMail persoonlijke handgeschreven handtekening, een verscheidenheid aan geluiden en een bepaalde spreuk die je zullen helpen bij het schrijven van uw e-mails.

Dus als je denkt dat de brief is een vervelende vorm om in contact met je vrienden te krijgen, dan moet je zeker niet hebben geprobeerd deze software. IncrediMail gratis downloaden meteen en zet het plezier in je e-mails!

 • Installerdownloadsoft.nl Downloader
 • LicentieFreeware
 • Versie2 6.39 Build 5274
 • Downloads

  Downloads: 2002


Aanslag downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

IncrediMail 2 6.39 Build 5274
Tags
 • downloaden IncrediMail
 • IncrediMail gratis
 • IncrediMail

IncrediMail is een product ontwikkeld door IncrediMail Ltd. Deze site heeft geen verbinding met IncrediMail Ltd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website IncrediMail Ltd, en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl