Download
HTC Sync 3.3.63

HTC Sync 3.3.63

HTC Sync is het hulpmiddel dat je op zoek naar bij het zoeken naar de juiste toepassing om uw synchronisatie-verlangens te bevredigen. Het werkt met zowel Microsoft Outlook en Outlook Express voor het contact en de planning kant ervan en vraagt ????slechts een geldige USB-verbinding tussen uw HTC en uw PC. Het wordt geleverd met de benodigde drivers om de link te maken wanneer u de stekker uw HTC in en levert een schone nog aantrekkelijke interface.

De vroege jaren '90 waren het uitgangspunt bij de ontwikkeling van smartphones. Kortom, een mobiele telefoon heeft een kalender te bieden, een adresboek, een wereldklok, een rekenmachine, een notitieblok en een e-mail client om te worden beschouwd als een smartphone. Voeg een camera en andere must-have features tegenwoordig en je hebt de telefoon die de meeste mensen zeggen (en eigenlijk) dat ze niet kunnen leven zonder een telefoon. Die telefoon is, meestal, een smartphone.

Na verloop van tijd hebben veel besturingssystemen gemaakt om de hardware van smartphones te ondersteunen en tegelijkertijd te verzekeren van een harmonieuze ervaring voor gebruikers. Wanneer het eerste apparaat dat is aangeduid als een `smartphone` was van Ericsson concept telefoon GS88, de eerste smartphone te ontvangen de 2008 lanceerde Android OS was de HTC Dream. Sindsdien heeft HTC (voorheen High Tech Computer Corporation) continu geproduceerd innovatieve modellen en langzaam de hoogste rangen ingevoerd onder de `grote jongens` van het bedrijf.

HTC Sync is het hulpmiddel dat je op zoek naar bij het zoeken naar de juiste toepassing om uw synchronisatie-verlangens te bevredigen. Het werkt met zowel Microsoft Outlook en Outlook Express voor het contact en de planning kant ervan en vraagt

 • Installerdownloadsoft.nl Downloader
 • LicentieFreeware
 • Versie3.3.63
 • Downloads

  Downloads: 5233


Aanslag downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

HTC Sync 3.3.63
Tags
 • download htc sync
 • download sync htc
 • htc sync

HTC Sync is een product ontwikkeld door HTC Corporation. Deze site heeft geen verbinding met HTC Corporation. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website HTC Corporation, en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl