Download
Grand Theft Auto: San Andreas Beta 3

Grand Theft Auto: San Andreas Beta 3

Grand Theft Auto: San Andreas is een actiespel waarin je een overtreder in zijn eerste stap op weg naar het verkrijgen van een reputatie in de fictieve stad van San Andreas.

Grand Theft Auto: San Andreas is een actiespel waarin je een overtreder in zijn eerste stap op weg naar het verkrijgen van een reputatie in de fictieve stad van San Andreas.

Grand Theft Auto: San Andreas is ongetwijfeld een fantastisch 3D-shooter die biedt de gebruiker een hoge mate van vrijheid om de scènes te verkennen. In het begin heb je alleen je vuisten om de missies te voltooien. Maar maak je geen zorgen, want het zal het gemakkelijker zijn om betere wapens te krijgen.

Met gevarieerde gameplay, zult u in staat om het hele verhaal dat je meeneemt door een simpele plot kruisen: het verhogen van uw populariteit onder criminelen en het uitvoeren van missies beter betaald.

Als we dat Grand Theft Auto te verduidelijken: San Andreas biedt volledige vrijheid, verwijzen we naar de mogelijkheid om bijna alles wat je maar kunt bedenken tijdens de ontwikkeling van de plot te doen. Hou je van auto of motor wordt gebruikt door de man aan de andere kant van de straat? Dan stelen. Toch zal de politie niet stationair.

Om het allemaal, Grand Theft Auto: San Andreas bevat tientallen wapens, voertuigen en items die zal worden uitgebracht of dat u kunt vinden. heb je ook sub-missies in aanvulling op de belangrijkste avontuur. Onder andere dingen die je kunt rijden: taxi, brandweerwagen, ambulance, politie auto, enz.. en het uitvoeren van taken die typisch zijn voor het overeenkomstige beroep.

 • Installerdownloadsoft.nl Downloader
 • LicentieFreeware
 • VersieBeta 3
 • Downloads

  Downloads: 58065


Aanslag downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

Grand Theft Auto: San Andreas Beta 3
Tags
 • Grand Theft Auto: San Andreas
 • download Gran Theft Auto: San Andreas
 • GTA
 • San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas is een product ontwikkeld door Rockstar Games, Inc. Deze site heeft geen verbinding met Rockstar Games, Inc. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website Rockstar Games, Inc, en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl