Download
Google Chrome 32.0.1700.107

Google Chrome 32.0.1700.107

Zeer goede browser die het navigeren over het web nog aangenamer maakt

Google Chrome is de door Google ontworpen webbrowser, waarmee het mogelijk is om over het internet te navigeren. De interface is zeer eenvoudig en snel, waardoor het surfen op het web nog aantrekkelijker is. Het is namelijk geheel ontworpen om u zo weinig mogelijk te storen met overbodige zaken en zo 'clean' mogelijk te zijn.

In vrijwel de gehele webbrowser zitten snelheidsverbeteringen verwerkt. U start Google Chrome snel vanaf uw bureaublad, de systeembalk, of uw 'Start'-menu. Websites worden supersnel geladen en er wordt gebruik gemaakt van een krachtige JavaScript Engine, waarmee het mogelijk is om webtoepassingen uit te voeren.

Google Chrome werkt probleemloos met de meest ingewikkelde webtoepassingen. Zo is iedere tab bijvoorbeeld een uniek proces, waardoor het crashen van een bepaalde website geen invloed heeft op de in andere tabs geopende websites. Tevens geeft het een verbeterde bescherming tegen websites met software die uw computer kunnen beschadigen.

In de eenvoudige interface bent u in staat om op simpele wijze voorheen bezochte websites te openen, websites te actualiseren, websites aan uw favorieten toe te voegen en opdrachten in de actuele website uit te voeren. Google Chrome maakt het ook mogelijk om uw webbrowser met een groot aantal kleurrijke thema's te personaliseren en instellingen te wijzigen.

Een andere interessante eigenschap is de intelligente adresbalk. Wanneer u een zoekterm in de adresbalk invoert, verschijnen er automatisch suggesties van het door u ingevoerde onderwerp. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar informatie over bloemen, kunt u het woord 'bloemen' in de adresbalk in te voeren en verschijnen automatisch de aanbevolen websites. Hierdoor is het niet meer nodig om eerst een zoekmachine te gebruiken.

 

 

 • Installerdownloadsoft.nl Downloader
 • LicentieFreeware
 • Versie32.0.1700.107
 • Downloads

  Downloads: 165157


Aanslag downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

Google Chrome 32.0.1700.107
Tags
 • Google Chrome
 • Chrome
 • dowonload Chrome
 • download gratis Chrome
 • Chrome download gratis

Google Chrome is een product ontwikkeld door Google. Deze site heeft geen verbinding met Google. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website Google, en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl