Download
Firefox 24.0

Firefox 24.0

Wilt u de meest persoonlijke web ervaren? Download dan Mozilla Firefox, de browser voor het surfen gepersonaliseerde. Geniet van snelle surfen op het internet en zet vast met een van de meest populaire applicaties en maken de meeste van uw sites met een enorme hoeveelheid add-ons die de basisfuncties van de software te verhogen tot nieuwe spannende levels.

Mozilla Firefox-browser voor de liefhebbers van maatwerk

Als een van de drie huidige grote browsers, Mozilla Firefox combineert veel kracht onder de motorkap met een schone en minimalistische om u te voorzien van de ultieme surfen. Dus je hebt allerlei technologie en eersteklas ondersteuning voor nieuwe webstandaarden zoals HTML5 en CSS3.

Daarnaast heb je een verminderde interface met alleen de essentie in zicht, zodat u kunt genieten van de sites die u bezoekt op een groter scherm. Maar dat is slechts een deel van wat maakt Firefox zo groot. Andere functies zijn onder meer multi-tab browsen (met de mogelijkheid om je favoriete sites speld op de tab bar), prive browsen, een Do Not Track optie (om websites die u niet wilt dat uw bewegingen worden bijgehouden vertellen) en een tool om uw favoriete houden instellingen gesynchroniseerd tussen uw apparaten.

Maar waarschijnlijk de beste eigenschappen onder hen is de grote hoeveelheid functies aan de browser aan te passen. U houdt niet van de manier waarop de werkbalken en pictogrammen worden geregeld? Gebruik de optie om ze te ordenen zoals jij dat wilt (u kunt zelfs uw eigen werkbalken!). U wilt een leuker of meer eenvoudige? Kies gewoon een van de duizenden thema's beschikbaar online.

Ten slotte kan die vergeten de add-ons, de functie waarvoor Mozilla Firefox is de meest bekende? Gewoon online gaan op de officiële website en ontdek de honderden extensies die extra functionaliteit toe te voegen aan uw browser. Dus vindt u supplementen om bestanden te downloaden, let op mediabestanden, blok advertenties, het beheren van uw cache en bijna alles wat je maar kunt bedenken.

Dus als je moe bent van uw oude browser en je wilt iets anders proberen, download nu de gratis Mozilla Firefox en zie al zijn kracht voor jezelf.

 • Installerdownloadsoft.nl Downloader
 • LicentieFreeware
 • Versie24.0
 • Downloads

  Downloads: 11705


Aanslag downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

Firefox 24.0
Tags
 • downloaden Firefox
 • Firefox gratis
 • Firefox

Firefox is een product ontwikkeld door Mozilla. Deze site heeft geen verbinding met Mozilla. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website Mozilla, en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl