Download
Dreamweaver CS6

Dreamweaver CS6

Als je denkt aan pagina's voor het internet te ontwikkelen, dan is er geen passender dan het toepassen van Dreamweaver om het werk te doen. Met deze applicatie zul je in staat om rijke websites te ontwerpen en volledig uitgerust met alle soorten content en stijlen die klaar zijn om te worden getoond op elk platform en browser je wilt zijn.

Vouw het Web zoals u dat wilt

Een van de belangrijkste voordelen van het werken met Dreamweaver is het gebruiksgemak. Dankzij verschillende modes inbegrepen, zult u in staat om te coderen naar het uiteindelijke resultaat, ontwerp visueel of met een WYSIWYG-interface om een ​​beetje van beide te combineren tot een perfecte balans tussen visuele en code-gebaseerde ontwikkeling te bereiken.

Daarnaast vindt u een aantal van de nieuwste technologieën op de markt verkrijgbaar. Dus je werkt met XHTML, XML, JavaScript, Ajax, PHP, ColdFusion, HTML5 en CSS3, die geeft je de mogelijkheid om websites te maken met HTML tags en nieuwe stijlen aantrekkelijker.

Daarnaast zal de opgenomen code hints en Live View helpen u tijdens het gehele proces om u de beste resultaten. Bovendien maakt de opneming van start pagina CSS verdere werkzaamheden te vergemakkelijken. Dankzij de brede galerij stijl sjablonen gevonden in Dreamweaver je alleen zorgen te maken over het onderliggende mechanisme in plaats van het uiterlijk van de site.

Alsof al het bovenstaande nog niet genoeg is, het voorbeeld paneel Multi-scherm kunt u uw ontwerpen voor te bereiden op de meeste platformen gevarieerd. Met de steun van de media-query, zult u in staat om uw plannen voor wat hun stijl zou kijken op smartphones, tablets en pc's te zien.

Tot slot, door het integreren van de software BrowserLab, kunt u Dreamweaver gebruiken om uw website te testen in verschillende browsers en scenario's. Dus je visualisaties en prestaties te vergelijken en zal ook de glitches en bugs in ontwikkeling. Dit zijn slechts een paar van de grote opties die je te wachten staan ​​in dit programma. Als u wilt meer informatie, aarzel dan niet om Dreamweaver downloaden en beginnen te werken met de toekomst van het Web!

Beperkingen van Dreamweaver:

30-dagen evaluatie

 • Installerdownloadsoft.nl Downloader
 • LicentieTrialware
 • VersieCS6
 • Downloads

  Downloads: 2630


Aanslag downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

Dreamweaver CS6
Tags
 • downloaden Dreamweaver
 • Dreamweaver gratis
 • Dreamweaver

Dreamweaver is een product ontwikkeld door Adobe. Deze site heeft geen verbinding met Adobe. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website Adobe, en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl