Download
Butterfly 2.0

Butterfly 2.0

Wij bieden u hier een programma waarmee u zelf kunt bijhouden wanneer u het meest vruchtbaar bent. Dat doet u door uw menstruatie in een overzicht te zetten, en zo uw zwangerschapskans met acceptabele nauwkeurigheid te berekenen. Of als u wilt: berekenen wanneer u niet de kans loopt zwanger te raken. Om te beginnen moet u uw laatste menstruatiecyclus invoeren, vervolgens uw normale circulatietijd, (normaal 28 dagen). Het programma geeft daarna dag voor dag aan hoe uw vruchtbaarheidskans ervoor s

Wij bieden u hier een programma waarmee u zelf kunt bijhouden wanneer u het meest vruchtbaar bent. Dat doet u door uw menstruatie in een overzicht te zetten, en zo uw zwangerschapskans met acceptabele nauwkeurigheid te berekenen. Of als u wilt: berekenen wanneer u niet de kans loopt zwanger te raken. Om te beginnen moet u uw laatste menstruatiecyclus invoeren, vervolgens uw normale circulatietijd, (normaal 28 dagen). Het programma geeft daarna dag voor dag aan hoe uw vruchtbaarheidskans ervoor staat. Als u dichterbij de datum van de hoogste kans komt, verkleurt de kalender. Groen geeft de ovulatie aan en de vlinders van Butterfly gaan op pad om u het juiste moment aan te geven. Drukt u op de menstruatie-vlinder dan zal deze de dagen van de mindere kans aan geven.

Met de nieuwe maand opent Butterfly een nieuwe pagina met de geschatte waarden gebaseerd op het bekende verleden: zo komt er een berekenbaar ritme in de cyclus. Dit programma is eigenlijk een onmisbare hulp bij uw planning voor gezinsuitbreiding. Het programma opent telkens met een weergave voor die dag, is eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk.

 
 • Installerdownloadsoft.nl Downloader
 • LicentieFreeware
 • Versie2.0
 • Downloads

  Downloads: 1493


Aanslag downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

Butterfly 2.0
Tags
 • download Butterfly
 • download Butterfly free
 • Butterfly

Butterfly is een product ontwikkeld door Wolf van Heeswijk. Deze site heeft geen verbinding met Wolf van Heeswijk. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website Wolf van Heeswijk, en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl